BrudklänningGrattis till din förlovning! Givetvis ska du ha en skräddarsydd brudklänning till din stora dag. Tillsammans designar vi din klänning efter din smak och dina behov. Jag kommer att skapa den helt från grunden utefter dina mått.

Maila eller Ring mig för att boka en tid.


Hur går det  till?


Vi träffas första gången för en konsultation

Då designar vi modell samt diskuterar material och jag tar dina mått.


Första provningen

Jag har sytt en toile till dig. En toile är en provklänning sytt i ett bomullstyg som är ett verktyg för att se hur klänningen sitter innan jag klipper och syr i det valda tyget. I det här skedet går det bra att ändra på urringning, längd på ärmar och egentligen vad som helst. Det är nu du kan känna efter om modellen passar dig.


Andra, tredje provning

Beroende på hur första/andra-provningen har gått så kan det bli fler provningar. Allt för att den ska passa dig helt perfekt.


Foderprovning

Nu är ytterplagget sytt och fodret är itråcklat. Man syr inte i fodret permanent först på grund av att fodret ibland kan påverka passformen. Ifall det inträffar så kan jag ändra det enkelt.


Sista provningen

Klänningen är klar. Vi provar en sista gång för att se att den är helt perfekt.


Praktisk information


Maila mig för att  boka en gratis konsutation.  Då diskuterar vi hur klänningen ska se ut och jag ritar upp en design. För inspiration  så kan du kika in på min pinterest.


Pris diskuteras i samband med konsultatinen. 

 


   

Alice Hedström

klänningsskräddare


Jag vill vara ett medium för att andra ska få uppnå sina drömmar och förhoppningar inom det textila. Att kunna vara till hjälp är något  som verkligen gör mig glad.


Kontakt


Adress:

Kungsbrostrand 15A, Stockholm


Email:

alice@ateljehedstrom.se


Telefon:

072-2232237


Copyright © All Rights Reserved